Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /chroot/home/allatorv/potykato.hu/html/wp-content/themes/rsw/framework/functions/framework-functions.php on line 0 Cégeknek - Potykató Pihenőpark
Menu

Cégeknek

A vállalatok jó működése érdekében szinte elengedhetetlen, hogy a munkatársak a szürke hétköznapokon túl is néha kötetlenebb formában együtt legyenek, szórakozzanak.

thumbnail

Rendezze meg Pihenőparkunkban partnertalálkozóját, céges rendezvényeit, összejöveteleit, és nyújtson ezzel feledhetetlen élményt munkatársainak és üzletfeleinek!

thumbnail

Rendezvényi helyszínünk kiválóan alkalmas csapatépítő, szellemi és más tréningek, szabadtéri főzéssel egybekötött céges, munkahelyi családi nap vagy természetes környezetben eltöltött üzleti találkozó megszervezésére.

thumbnail

A lehetőségek tárháza a helyszínen az Ön kezében van, mi szaktudásunkkal, bejáratott megoldóképességünkkel és lelkes hozzáállással segítjük rendezvénye sikerességét.

Különleges csapatépítésre, közösségi élményre vágyik a menedzsment? Szeretne új ötlettel előállni a dolgozói számára? Szereti a hagyományokat és a magyaros ételeket?

 

Rendezzen céges disznóvágást nálunk! Felejthetetlen élmény! >>>