Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /chroot/home/allatorv/potykato.hu/html/wp-content/themes/rsw/framework/functions/framework-functions.php on line 0 Esküvő - Potykató Pihenőpark
Menu

Esküvő

A Potykató Pihenőpark egy igazán különleges esküvői helyszín.

Ragyogó nyári napsütés, felhőtlen kék ég, üde zöld fű, friss levegő, és a vőlegény várja az apja karján végigsétáló menyasszonyt. Ez nem csak álom, hanem Potyka Pihenőparkban megvalósítható élmény.
thumbnail150 fő befogadására is alkalmas fedett és eső ellen zárható rendezvényi pavilonépülettel rendelkezünk. Nemcsak a fogadás, vacsora vagy party kerülhet itt megrendezésre, hanem a polgári vagy a templomi ceremónia is. Az Anyakönyvvezetővel lehet egyeztetni a helyszíni polgári szertartást, míg a közelben lévő felszentelt kápolnában az egyházi házasságkötés is megrendezhető.

A helyszíni bejárás után a leendő ifjú pár és közeli hozzátartozóik is meggyőződhetnek rendezvényi helyszínünk varázslatos kisugárzásáról. A természet közepén mesebeli élménnyé válhat a Nagy Nap – legyen szó kis létszámú családi vacsoráról, modern kreatív esküvőről vagy több napos legény-leánybúcsúval egybekötött hagyományos értelemben vett kikérős lagzis ceremóniáról.

A tó, a kert és a hangulatos épületek remek és ötlettel teli hátteret biztosítanak a fotózáshoz, mialatt a vendégsereg már a vendégváró falatokat és italokat fogyasztja.
thumbnailAmennyiben nagyobb rendezvénynél a saját faházainknál több szállásra lenne szükség, az 500 m-re található Vackor Vár erdei iskola területén minden igényt kielégítő, impozáns 44 fős, kétcsillagos szállodában lehet szobát foglalni!

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött mondhatjuk, hogy az esküvő izgalmait és fáradalmait jelentősen csökkenthetjük szakértelmünkkel, rugalmas hozzáállásunkkal és pozitív kisugárzásunkkal – hogy a Nap felejthetetlen, az izgalom és a fáradtság édes legyen!