Rendezvényi helyszín

Különleges és természetesen feledhetetlen!

ESKÜVŐK

A Potykató Pihenőpark egy igazán különleges esküvői helyszín.

Ragyogó nyári napsütés, felhőtlen kék ég, üde zöld fű, friss levegő, és a vőlegény várja az apja karján végigsétáló menyasszonyt. Ez nem csak álom, hanem Potyka Pihenőparkban megvalósítható élmény.

150 fő befogadására is alkalmas fedett és eső ellen zárható rendezvényi pavilonépülettel rendelkezünk. Nemcsak a fogadás, a vacsora vagy a party kerülhet itt megrendezésre, hanem a polgári vagy a templomi ceremónia is. Az Anyakönyvvezetővel lehet egyeztetni a helyszíni polgári szertartást, míg a közelben lévő felszentelt kápolnában az egyházi házasságkötés is megrendezhető.

A helyszíni bejárás után a leendő ifjú pár és közeli hozzátartozóik is meggyőződhetnek rendezvényi helyszínünk varázslatos kisugárzásáról. A természet közepén mesebeli élménnyé válhat a Nagy Nap – legyen szó kis létszámú családi vacsoráról, modern kreatív esküvőről vagy több napos legény-leánybúcsúval egybekötött hagyományos értelemben vett kikérős lagzis ceremóniáról.

A tó, a kert és a hangulatos épületek remek és ötlettel teli hátteret biztosítanak a fotózáshoz, mialatt a vendégsereg már a vendégváró falatokat és italokat fogyasztja.

Amennyiben nagyobb rendezvénynél a saját faházainknál több szállásra lenne szükség, az 500 m-re található Vackor Vár erdei iskola területén minden igényt kielégítő 44 fős, kétcsillagos szállodában lehet szobát foglalni!

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött mondhatjuk, hogy az esküvő izgalmait és fáradalmait jelentősen csökkenthetjük szakértelmünkkel, rugalmas hozzáállásunkkal és pozitív kisugárzásunkkal – hogy a Nap felejthetetlen, az izgalom és a fáradtság édes legyen!

CSALÁDI/BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK

A családi és baráti események száma kifogyhatatlan. Legyen szó születésnapról, névnapról, ballagásról, keresztelőről, leány- és legénybúcsúról, osztálytalálkozóról, bármilyen évfordulóról.

Ha mindezt szeretné egy csodálatos festői környezetben, tágas szabadtéren és esőtől zárt pavilonban megrendezni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

CÉGEKNEK

Cége különleges csapatépítésre, közösségi élményre vágyik? Szeretne a menedzsment új ötlettel előállni a dolgozói számára?

A vállalatok jó működése érdekében szinte elengedhetetlen, hogy a munkatársak a szürke hétköznapokon túl is néha kötetlenebb formában együtt legyenek, kikapcsolódjanak.

Rendezze meg Pihenőparkunkban partnertalálkozóját, céges rendezvényeit, összejöveteleit, és nyújtson ezzel feledhetetlen élményt munkatársainak és üzletfeleinek!

Rendezvényi helyszínünk kiválóan alkalmas csapatépítő, szellemi és más tréningek, szabadtéri főzéssel egybekötött céges, munkahelyi, családi nap vagy természetes környezetben eltöltött üzleti találkozó megszervezésére.

A lehetőségek tárháza a helyszínen az Ön kezében van, mi szaktudásunkkal, bejáratott megoldóképességünkkel és lelkes hozzáállással segítjük rendezvénye sikerességét.

Vélemények

 • Stefy Danis
  Szép környezetben, nyugalomban. Igazi felüdülést nyújtó hely, szívesen ajánlom.
  Stefy Danis
 • Vidéki András
  Szuper kis magán pecató! Nagyon szépen ki van építve, összkomfortos kényelem!
  Vidéki András
 • Bodor Imre
  Csodás hely, nekünk pedig emlékezetes!
  Bodor Imre
 • Horváth Edit
  Nagyon szépen rendben tartott horgásztó és pihenő park, rendezvények megtartása is lehetséges, kirándulni, pihenni tökéletes hely.
  Horváth Edit
 • Sárosi Gábor
  A nyüzsgő várostól távol egy erdőszélén fekszik a potykató és a hozzá tartozó gyönyörű természettel megáldott pihenőpark. Lehet itt horgászni, akár kutyával is be lehet menni. Ihatunk finom kávét és nagyon jó minőségű limonádékat. A vendéglátók minden szavunkat figyelik és megtesznek mindent, hogy jól érezzük magunkat. Ha tehetjük, együnk egy finom fokhagymás tejfölös lángost és élvezzük a csendet és a madárcsicsergést. De ha rendezvényünk van, nagyobb társasággal vagyunk, akkor is itt a helyünk, hiszen szálláslehetőség is van. Autóval nem bonyolult megközelíteni, de számítsunk rá, hogy homok út vezet oda. Esküvőknek és céges összejöveteleknek is kiváló helyszín. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetet.
  Sárosi Gábor
HÍVJON MINKET!
NYITVA: CSÜTÖRTÖK-VASÁRNAP 7.00-18.00